1

Tjenester

Vi er en strategisk og forretningsmessig partner for våre kunder innen rekruttering og rådgivningstjenester. For våre kunder finner vi de dyktige menneskene. Dette er med på å gi våre kunder styrket konkurransekraft og blir en «vinn – vinn» situasjon for både kunde og kandidat.

Rekruttering
God kompetanse om kundens organisasjon – kombinert med lang erfaring innen rekruttering er viktig for å «treffe».

Test og testbruk
Trenger dere bistand i forbindelse med bruk av arbeidspsykometriske tester for å øke sannsynligheten for å ansette riktig kandidat i stillingen? Vi har lang erfaring og høy kompetanse på bruk av internasjonalt anerkjente Veritas sertifiserte tester til dette formålet.

Rådgivning
Er det noe som ikke stemmer i organisasjonen? Noen systemer eller løsninger det bør gjøres endringer på, men er du ikke sikker på hva eller hvordan?

HR og strategi
Sørg for at din virksomhet har motiverte medarbeidere som er med på å skape gode resultater. Har dere målinger på dette? Hvis ikke kan vi bidra med dette.

Kvalitet & metodikk
I våre prosesser benytter vi oss av anerkjente løsninger og metodikker som er basert på bransjestandarder. Løsningene tilrettelegges for den enkelte kunde sammen med oss.